+40 771 433 514

Image Alt

Caietul Wayfinder

Project Wayfinder este desfășurat pe baza unei programe cursive, cu lecții și exerciții adunate și structurate într-un caiet de lucru.

Acest caiet de lucru a fost atent trecut printr-un proces de design thinking, proiectat și testat în laboratorul K12 al Stanford d.school. Conținutul se bazează pe cercetarea asupra scopului, pe neuroștiință, pe mii de interviuri cu studenți și profesori, pe exemple și practici din tradițiile navigatorilor din Polinezia, inspirate din natura Wayfinding (oameni care găsesc în natură elementele pentru a se ghida).

Caietul de lucru este gândit sub forma unei broșuri frumos legate, imprimate în format mare, pe hârtie Kraft reciclată, în parteneriat cu un centru de imprimare ecologică certificat – un document fizic important pentru elevii care trăiesc într-o lume din ce în ce mai digitală.

Aceste caiete de lucru se editează și se tipăresc în SUA și întră acum în al patrulea an de implementare, fiind folosite de peste 15.000 de elevi la 200 de școli din întreaga lume.