Firma mea

+40 771 433 514

Firma mea

0lei
Categorii:

Despre acest curs

Participanții vor vedea cum se inițiază un proiect și cum este trecut el printr-o primă evaluare. Vor studia apoi cum se pot concentra pe client și care sunt celelalte elemente care compun o piață. Vor exersa cum pot livra produsul cerut de piață și vor calcula cât îi costă, iar în raport cu prețul de vânzare vor vedea dacă este profitabil sau nu. Vor vedea care este importanța fluxului de numerar. Își vor testa deschiderea spre asumarea riscurilor, capacitatea de a inova și de a gestiona schimbarea.

Obiectiv

Înțelegerea funcționării unei mici afaceri și testarea atitudinii proprii față de antreprenoriat.

Metodologie

Participanții descoperă în mare parte singuri conceptele legate de afaceri, trainerul este doar un ghid în cadrul exercițiilor. Este exclusiv bazată pe metodologia “experiential learning” dezvoltată în ultimii 30 de ani de www.cefe.net. Ciclul de învățare pentru fiecare temă abordată este:

1. Participare la o simulare relevantă pentru tema respectivă.

2. Prezentarea rezultatelor echipelor/participanților.

3. Identificarea noțiunilor teoretice apărute în cadrul simulării și fixarea lor.

4. Generalizare – extinderea noțiunilor identificate anterior.

Majoritatea exercițiilor se desfășoară pe echipe de cca. 3-5 participanți.

Actorii principali la punctele 1 și 2 de mai sus sunt participanții, trainerul facilitează numai respectarea regulilor și încadrarea în timpii alocați exercițiului pe fiecare etapă. La punctul 3, trainerul moderează numai discuția și introduce anumite elemente în cazul în care desfășurarea exercițiului nu produce toate rezultatele necesare introducerii conceptelor respective.

La finalul cursului

Participanții vor putea să înțeleagă cum se formează prețurile pe piață, care sunt participanții și cum funcționează diversele compartimente dintr-o mică întreprindere.

Alege o sesiune și înscrie-te aici.