iTeeneris Extended

+40 771 433 514

iTeeneris Extended

Free

Despre acest curs

Am gândit cu atenție un curs extins, care să aibă logică, și mai ales sens pentru parcursul tău. iTeeneris Extended conține 92 de ore, distribuite pe parcursul mai multor săptămâni, timp în care vei aprofunda fiecare temă. Scopul final? Evoluția TA!  La sfârșitul iTeeneris Extended, vei fi învățat multe despre tine, vei fi trăit multe momente intense, vei fi parcurs o sumedenie de jocuri interactive, vei face parte dintr-o comunitate și vei fi echipat cu o mulțime de instrumente pe care le poți folosi acum sau în viitor pentru a fi mai conectat cu tine și cu cei din jur.

Știu ce pot

Ghidați de Sandra și Matei, vei face o călătorie prin întreaga plajă de resurse mentale, emoționale și spirituale pe care le ai la dispoziție, pe drumul spre un ”tine” de care să fii mândru. Vom trece împreună prin subiecte fascinante precum neuroplasticitatea, mentalitatea de creștere, sabotorii și convingerile limitative. Îți vei testa și îți veți crește încrederea în sine. Mai mult, vei învăța cum să-ți crești puterea de convingere. Vom avea discuții de grup, vom pune în scenă diferite momente, situații trăite de tine, pentru ca să te poți analiza dintr-o nouă perspectivă. Vei descoperi în joacă lucruri pe care nu le știai despre tine, lucruri care te vor ajuta sa gestionezi mai bine următoarele situații stresante din viața ta. Vei vedea cum te poți descotorosi de obiceiuri care nu te ajută, pentru a te concentra pe ceea îți dorești. Vei afla cum să îți păstrezi motivația pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Project Wayfinder

Project Wayfinder este dezvoltat în cadrul d.school de la prestigioasa Stanford University din SUA. Este un program transformațional. În perioada adolescenței, când ești mai degrabă condiţionat de răspunsuri emoţionale decât logice, acest program te ajută să îți găsești răspunsul la întrebările atât de importante ale vârstei. Project Wayfinder este un program esențial pentru orice adolescent, cu efecte pe termen lung. Este un program care te poate ajuta în alegerile pe care le vei face pentru continuarea studiilor și a carierei.

Firma mea

Participanții vor vedea cum se inițiază un proiect și cum este trecut el printr-o primă evaluare. Vor studia apoi cum se pot concentra pe client și care sunt celelalte elemente care compun o piață. Vor exersa cum pot livra produsul cerut de piață și vor calcula cât îi costă, iar în raport cu prețul de vânzare vor vedea dacă este profitabil sau nu. Vor vedea care este importanța fluxului de numerar. Își vor testa deschiderea spre a-și asuma riscuri și capacitatea de a gândi inovator sau de a gestiona schimbarea.

Conectează-ți mintea și corpul

Un modul din care adolescenții vor învăța să își regăsească starea de bine și capacitatea de a fi prezenți, să își înțeleagă emoțiile, stimulând totodată creativitatea, imaginația și acceptarea de sine și a celor din jur.

Alege o sesiune și înscrie-te aici.