iTeeneris Go

+40 771 433 514

iTeeneris Go

0lei

Despre acest curs

Intră în atmosfera iTeeneris. Am gândit câte o sesiune interactivă a câte 4 ore, de-a lungul a 5 sâmbete, pentru a ne cunoaște, a înțelege ce înseamnă fiecare program și pentru a vedea cât este de potrivit pentru tine. După iTeeneris Go, vei ști exact ce oferă celelalte cursuri, vei înțelege direcția în care mergem și vei fi acumulat informații și experiențe care să te deschidă pentru viitor, fie că participi sau nu la un alt curs iTeeneris.

Știu cine sunt

Adolescenții vor porni într-o călătorie printre super puterile pe care le au, dar și prin convingerile lor limitative, cu ajutorul discuțiilor de grup și al jocurilor distractive. Vor învăța cum să evalueze corect o situație și cum să se pregătească spiritual, emoțional și mental pentru a o depăși.

Fă-ți norocul cu mâna ta

Unii oameni par să aibă mereu baftă – și alții mai deloc. E o chestiune de hazard sau ține mai mult de noi? Se pare că mare parte din ceea ce li se întâmplă oamenilor așa-ziși norocoși este rezultatul propriei atitudini și al propriilor acțiuni.

În acest workshop, adolescenții vor învăța despre cum își pot crea oportunități. Vor vedea ce efect au curiozitatea, clarificarea intențiilor, optimismul, încrederea și deschiderea și vor afla cum se pot antrena pentru a deveni norocoși.

Despre scop – De ce fac ce fac?

Vom defini prin exerciții scopul personal și vom construi o hartă prin care vor fi urmărite pas cu pas obiectivele definite pe termen scurt. Vom explora împreună modalități de a atinge acel scop, ieșind din tiparele gândirii clasice.

Hai pe piață!

În prima parte, cursanții vor cunoaște elementele procesului de vânzare-cumpărare și vor vedea cum se formează prețurile prin negociere directă între vânzători și cumpărători. În a doua parte, vor alege o mică afacere pe care să o deschidă, vor analiza cine este competiția lor și ce fac ei diferit de competiție.

Conectează-ți mintea și corpul

Sesiunea va combina exerciții de respirație, mișcări simple și tehnici de mindfulness, cu scopul de armoniza ansamblul minte-corp.

Alege o sesiune și înscrie-te aici.