+40 771 433 514

Anca Amariei

Trainer

2019 Trainee la Institutul de Terapie prin Yoga din Amsterdam | 2018 Trainer acreditat Yoga Alliance | 2018 Certificare Mental Health First Aid MHFA, UK | 2012 Master în Relații Publice Europene, Universite Catholique de Louvain, Belgia

Anca este instructor acreditat Yoga Alliance și în prezent urmează o specializare în cadrul Institutului de Terapie prin Yoga din Amsterdam – primul program de terapie prin yoga din Europa, acreditat de catre IAYT (International Association of Yoga Therapists).
Practica yoga de peste 6 ani și susține clase de grup sau private în București, ateliere pentru dezvoltarea personală, retreaturi de wellbeing pentru adulți și copii. Susține activ dezvoltarea de programe de sănătate fizică și mentală în cât mai multe spații, de la studiouri de yoga, spații de co-working (Mindspace, Cartier Hub, Spaces), companii (Cetelem, Deutsche Bank, Emag, H&M, Mega Image, Renault) etc.
Are, de asemenea, peste 12 ani de experiență în comunicarea de brand și corporativă. În prezent, este și PR & Internal Communications Manager pentru Discovery în regiunea Europa Centrală și de Est, Țările Mediterane și Asia Centrală.