+40 771 433 514

Larisa Fortunescu – Aron

Trainer

2019 Trainer ANC | 2019 Teacher Education 3000 | 2018 Trainer certificat Project Wayfinder - Boston | 2005 Facultatea de Comunicare și Relații Publice, Universitatea București

Larisa vine cu o experiență de peste 10 ani în talent management, perioadă în care a dezvoltat, coordonat și implementat programe de training și dezvoltare personală într-o companie multinațională. Are 3 copii și din anul 2016 s-a dedicat dobândirii de cunoștințe și formare profesională în domeniul educației.

Face parte din echipa Teenprenoria și este trainer certificat pentru Project Wayfinder, program dezvoltat de Stanford University. Este absolvent al modulului de formare Schimbarea Paradigmei de Gândire în Educație în Metodă prof. dr. Florian Colceag din 2018. Acest program este dezvoltat pentru a ghida copiii spre a-și aduce aminte de esența lor, de inteligența și talentele lor native, de energia care se naște din pasiunile lor și cum să-și dezvolte abilitățille înnăscute, astfel încât să-și poată atinge potențialul maxim.

Este Teacher 3000 și face parte din organizația internațională Educatioon 3000, care dezvoltă și implementează un program de educație extensivă, multiculturală, care promovează cultura păcii și solidarității umane și promovează educația cu conștiință.

Este trainer certificat în România și Uniunea Europeană.