+40 771 433 514

Matei Stănculescu

Coach, Psiholog, Consilier Vocațional

2020 Consilier Vocational acreditat ANC | 2019 Explorer Level 1, Points of You Academy | 2018 Coach transformațional, Mind Learners Transformational Coaching School | 2008 Licență în Psihopedagogie Specială, Universitatea din București

Matei este un bun povestitor, antreprenor si om de divertisment. In prezent, este coach certificat ACSTH si fondator al iCoach Transformation – companie pe care a infiintat-o pentru a sprijini oamenii si companiile in procesul de constientizare, acceptare si asumare a transformarii de care au nevoie in vietile lor.

Timp de 5 ani a fost antreprenor, iar in 2016 a fondat Quantum Music, casa de productie muzicala care a lansat artisti renumiti, precum Irina Rimes, Ana Baniciu, Raluka etc. Are peste 20 de ani de experiență ca prezentator de evenimente, emisiuni TV si momente de divertisment. Matei a absolvit cursurile școlii de improvizație Improvisneyland si face parte din trupa de teatru de improvizație FunKey. Este absolvent al Facultății de Psihologie și Științele Educației – Universitatea București.