+40 771 433 514

Sandra Jitianu

Trainer, Coach

2018 Coaching transformațional, Mind Learners Transformational Coaching | 2010 Executive MBA, CEU Business School | 2007 Consultant acreditat în diagnoză organizațională și leadership, Human Synergistics | 2001 Masterat în Managementul IMM, SAM, Univ. Politehnica București

Sandra este trainer, coach și consultant de management. A livrat mulți ani cursuri adulților, iar din 2019 a început să lucreze și cu copiii. A lucrat ca manager de resurse umane și comunicare la divizia din România a unei companii multinaționale din domeniul IT&C, după care s-a alăturat celei mai mari organizații locale de consultanță de management, unde a condus echipa de consultanță de resurse umane.

În 2017 și-a înființat propria firmă. A călătorit mult prin lume, inclusiv profesional, unde a livrat proiecte și a ținut cursuri în Rep. Moldova, Ungaria, Spania, Elveția și Germania. A creat Premiile Romania Insider alături de Romania-insider.com și organizează HR Executive Learning Breakfast, seria de evenimente dedicate directorilor de resurse umane și antreprenorilor.

Sandra a obținut un MBA de la CEU Business School, este consultant acreditat Human Synergistics și coach acreditat ACSTH. Locuiește în București și are 2 copii.